Opstelling:
Elizabeth, Josca, Wendy, Claudia, Nathalie, Irma Pauline, Roxanne, Charlotte, Joëlle, Elles.

Wissels:
Eva, Michelle.

Om 07:35 uur kwam het bevrijdende antwoord dat de wedstrijd door zou gaan, waarna er om 7:50 uur werd afgereisd richting Dordrecht. Van te voren was er de verwachting dat we vandaag meer weerstand zouden krijgen, aangezien Wieldrecht ook uitkomt in de 4e klas, maar al snel werd duidelijk dat Smerdiek/SPS VR2 een maatje te groot zou zijn. Binnen 20 minuten was de wedstrijd al beslist en was het alleen de vraag hoe hoog de score zou worden. In de 6e minuut opende Josca de score en 3 minuten later was het Roxanne die uit een haast onmogelijke hoek de bal, via onderkant lat -binnenkant paal, binnen schoot. In de 17e minuut was het Elles die haar doelpuntje mee pikte en Pauline scoorde in de 19e minuut de 0 – 4. Bij het rustsignaal stond de teller op 0 – 7 met opnieuw een doelpunt van Roxanne en twee keer Elles.

Tweede helft was een formaliteit en was qua samenspel ook iets minder. Elizabeth heeft de gehele wedstrijd niets te doen gehad dan alleen wat terugspeelballen. Door doelpunten van Joëlle, Eva, Pauline en  2x Elles werd de eindstand bepaald op 0 – 12 en is het behalen van de tweede ronde een feit.
Volgende week wordt andere koek, dan wacht ons MZC '11 VR2 in de opening van de competitie.