Archief-2017

 • Nieuw: Webshop

  Het is zover! De nieuwe webshop van S.V. Smerdiek is online. De leden van S.V. Smerdiek kunnen hier direct gebruik van maken. De link is bovenin het menu te vinden.
  Je kan hier allerlei producten van S.V. Smerdiek bestellen, denk hierbij aan: shirts, broekjes, sokken, traininspakken, jassen, tassen, keepershandschoenen enz. enz.

  Neem snel een kijkje!

  Lees verder →
 • Opening kantine
  Zaterdag 26 augustus zijn er twee wedstrijden op "Haestinge". De kantine is dan open vanaf 12:00 uur.
  14:30 Smerdiek 1 – NTVV 1 (oefen)
  15:00 Smerdiek VR1 – Oud-Smerdiek (team Angelique Hage)

   

   

   

  Lees verder →
 • .

  .

  Lees verder →
 • Jubileum
  In de week van Hemelvaart (4 t/m 7 mei) organiseert de jubileumcommissie een feestweek t.g.v. het 75-jarig bestaan van SV Smerdiek dit jaar. Er is een gevarieerd programma samengesteld, welke hierbij te raadplegen is.

  Lees verder →
 • Wim Scherpenisse erelid

  Tijdens de drukgezochte receptie tijdens de feestweek van het 75-jarig bestaan van onze vereniging, is Wim Scherpenisse benoemd tot erelid van SV Smerdiek. Zijn vrouw Corrie spelde hem de daarbij behorende speld op. Deze grote eer valt Wim voornamelijk ten deel wegens zijn grote verdiensten voor de vrouwenafdeling. Wim was in 1996 de oprichter van de vrouwentak en onder zijn bezielende bewind stegen onze vrouwen tot grote hoogtes, zoals spelen in de hoofdklasse en drie bekerfinales. Nu twintig jaar later is Wim nog steeds de drijvende kracht achter het vrouwenvoetbal op Smerdiek. Wim bevindt zich nu in een select gezelschap van leden die deze eer eerder ten deel vielen, te weten Louis Kampman, Johannes v.d. Werf, Toon Hage, Gerard de Viet, Willem Robbe, Adrie Kampman, Kees v.d. Hoek en Rien Vroegop.

  Lees verder →
 • Eendrachtcup 2016

  De Eendrachtcup editie 2016 wordt gespeeld in de voorbereiding op het nieuwe seizoen: poulewedstrijden op 6, 9 en 11 augustus en op zaterdag 13 augustus een finaledag. Behoudens Tholense Boys, nemen alle Thoolse club deel. De finaledag wordt gespeeld bij v.v. Vosmeer. Bij deze vereniging zal zaterdag a.s. om 17:00 uur, na de derby tegen Smerdiek, de loting plaatsvinden van de poulewedstrijden.

  Lees verder →
 • Smerdiek VR1 start nacompetitie met zege

  Smerdiek VR1 start nacompetitie met zege

  Zaterdag jl. speelde Smerdiek VR1 een matige wedstrijd tegen Oostkapelle VR1 in de nacompetitie om behoud in de eerste klasse. De blauw-zwarten wonnen wel met 2-1. Zodoende heeft men een gunstige uitgangspositie voor de return op 28 mei om de tweede ronde te halen. Smerdiek 3 sloot de competitie af met een offday. Thuis tegen Oranje Blauw 2 werd het maar liefst 2-7 voor de bezoekers.

  Lees verder →
 • Eindstand topscorerklassement 2015/2016
  Nu alle reguliere competitiewedstrijden erop zitten, is de eindstand van het topscorerklassement van de senioren van het seizoen 2015/2016 bekend. Joey Kiesenberg van Smerdiek 3 en Colinda v.d. Steen van Smerdiek VR1 zijn gezamenlijk bovenaan geëindigd met 14 treffers.
   
 • Eindstanden competitie senioren 2016

  Eindstanden competitie senioren

  Alle reguliere competities zijn gespeeld en dus liggen ook alle eindstanden van de competitiepoules vast. Hierbij een overzicht van de Smerdiekse senioren.

  Lees verder →
 • Smerdiek MB1 ballenmeiden bij bekerfinale vrouwen

  De speelsters van Smerdiek MB1 zijn uitgenodigd om tijdens de landelijke bekerfinale van het vrouwenvoetbal als ballenmeiden te fungeren. De bekerfinale wordt gespeeld op 28 mei a.s. om 18:30 uur in het stadion van ADO Den Haag. De opponenten zijn ADO Den Haag VR1 en Ajax VR1. ‘s middags om 11:45 uur spelen de Smerdiekse meiden zelf de halve finale van de beker thuis tegen Papendrecht MB1. De winnaar speelt op 4 juni de districsbekerfinale.

  Lees verder →
 • De Fendert wint D-pupillentoernooi Smerdiek
  De Fendert D1 heeft afgelopen zaterdag het D-pupillentoernooi van Smerdiek op hun naam geschreven. De Fendert won in de finale met 0-5 van NOAD’67 D1 en kon zodoende de ZSG-cup (genoemd naar de sponsor ZSG Oils) in ontvangst nemen.

  Lees verder →
 • Smerdiek VR1 wint districtsbeker
  Smerdiek VR1 heeft afgelopen weekend weer een prijs aan haar palmares kunnen toevoegen. In Vlijmen was het in de bekerfinale van het district Zuid I met 5-2 te sterk voor de vrouwen van Beerse Boys. Daardoor schreef Smerdiek voor de tweede keer in het bestaan de beker op haar naam.
 • Smerdiek VR1 door in nacompetitie, bekerfinale voor Smerdiek MB1
  Smerdiek VR1 heeft de volgende ronde van de nacompetitie bereikt. In Oostkapelle werd de returnwedstrijd met 3-4 gewonnen door de blauw-zwarten. De eerste wedstrijd werd al met 2-1 gewonnen, zodat Smerdiek de finaleronde mag spelen. Een tweeluik met Brielle VR1 gaat bepalen wie zich volgend seizoen 1ste klasser mag noemen. Komend weekend wordt er gespeeld in Den Briel en op 11 juni is de terugwedstrijd op “Haestinge”. Ook was er succes voor Smerdiek MB1. In de halve finale om de beker, won Smerdiek de wedstrijd tegen Papendrecht MB1 na penalty’s, nadat de reguliere speeltijd een 2-2 stand opleverde. De finale vindt zaterdag a.s. plaats op het veld van JEKA te Bavel. Tegenstander is SC ‘t Zand MB1.
  Lees verder →
 • Clubkampioenschappen 2016

  2016-06-01 18_43_54-clubkampioenschappen.pdf - Adobe Acrobat Reader DC

  Lees verder →
 • Inleveren pasfoto t.b.v. spelerspas

  Een aantal spe(e)l(st)ers dienen nog z.s.m. een pasfoto in te leveren bij het secretariaat i.v.m. het aanvragen van een nieuwe spelerspas. Geen pasfoto betekent dus dat er komend seizoen niet kan worden gevoetbald!

  Lees verder →
 • Smerdiek VR1 wint opnieuw, Smerdiek MB1 verliest bekerfinale
  Afgelopen zaterdag heeft Smerdiek VR1 een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud in de 1ste klasse. In de heenwedstrijd bij Brielle won Smerdiek met 2-1. Zaterdag a.s. heeft Smerdiek op “Haestinge” zodoende aan een gelijkspel genoeg om zich te handhaven.

  Lees verder →
 • Nieuwe aanduidingen jeugdcompetities
  De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar).

  Lees verder →
 • Bijzondere Algemene Ledenvergadering

  Vrijdag 24 juni a.s. om 19:00 uur

  Bijzondere Algemene Ledenvergadering

  agendapunt: aanschaf zonnepanelen

  Lees verder →
 • Smerdiek VR1 blijft eersteklasser

  Een lang seizoen is dan eindelijk geëindigd voor Smerdiek VR1. En de vele moeite is beloond, want onze vrouwen mogen zich ook in het nieuwe seizoen eersteklasser noemen. De returnwedstrijd in de nacompetitie thuis tegen Brielle VR1 werd met duidelijke cijfers gewonnen: 4-1. Degradatie werd zodoende afgewend. Smerdiek kan dus alsnog tevreden terugkijken op het seizoen, want ook de districtsbeker werd veroverd.

  Lees verder →
 • Bericht voorzitter
 • Vernieling op sportpark “Haestinge”

  Op woensdagmiddag 15 juni jl. tussen 15:00 u en 18:30 u is één van de dug-outs op het hoofdveld gesloopt. Een ieder die inlichtingen kan verstrekken over de dader(s), wordt dringend verzocht contact op te nemen met Leander Brinkman (leander@smerdiek.nl).

  Lees verder →