Blessures en fysiotherapie

Tot voor kort was André Lokker beschikbaar voor de behandeling van de tijdens trainingen en wedstrijden opgelopen blessures en het plaatsen van tape.

André deed dit op dinsdag- en donderdagavond, op zaterdag was hij tevens actief als verzorger van Heren 1.

Zoals bekend heeft André zijn heup gebroken, zijn herstel vordert gelukkig goed, maar het gaat zeker tot na de winterstop duren voordat André weer beschikbaar is.

Het bestuur vindt de behandeling van blessures belangrijk en heeft daarom besloten tot twee tijdelijke maatregelen:

  • Leo Janssen zal optreden als verzorger voor Heren 1 tijdens competitiewedstrijden;
  • Met Ard Poot van Fysio Centrum Scherpenisse is afgesproken dat er vanaf 29 oktober elke dinsdagavond van 18.30 – 19.00 uur een inloopavond is in de praktijk te Scherpenisse (Sassegrave, Laban Deurloostraat 19c). Op die avond zal Ard’s medewerker fysiotherapeut Roald Wilbrink (oud speler van Halsteren 1) aanwezig zijn. Vooraf reserveren is niet nodig, wel graag om 18.30u aanwezig zijn. Voor jeugdspelers is de aanwezigheid van één van de ouders verplicht.

Op de inloopavond zal alleen (indien mogelijk) een diagnose worden gesteld, eventuele vervolg behandelingen zijn voor eigen rekening. Meestal vallen de kosten hiervan geheel of gedeeltelijk onder de (aanvullende) ziektekostenverzekering.  Fysio Centrum Scherpenisse kan je hierbij helpen om te zien of en welke kosten worden gedekt. Als de kosten niet door een (aanvullende) ziektekostenverzekering worden gedekt zijn deze voor eigen rekening. De kosten van de inloopavonden en de materialen die hierbij gebruikt worden, zijn voor rekening van SV Smerdiek.

Deze tijdelijke maatregelen gelden tot de winterstop (half december). Het bestuur zal vervolgens kijken of en hoe wij hiermee verder gaan na de winterstop.

Dit is mede afhankelijk van het verdere herstel van André.