Collectebus Samenloop voor Hoop

Afgelopen zaterdag heeft in de kantine een collectebus gestaan voor ‘Samenloop voor Hoop’. Hiervoor is een schitterend bedrag opgehaald.

Met de collectebus is een bedrag van € 250,- opgehaald. Namens S.v. Smerdiek is dit bedrag gedoneerd voor de actie ‘Iedereen moet kunnen genieten’ van de Familie Plasmans.

In juni wordt een 24-uurs loop georganiseerd. Van zaterdag 15 juni 15:00 uur tot zondag 16 juni 15:00 uur. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Doneren is nog steeds mogelijk, meer informatie is op de volgende website te vinden hierover: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/iedereenmoetkunnengenieten?fbclid=IwAR2gYXuosKm3ML647AUJ2fkY9IceNBTQJ2cWSTcG8CvSzZQaKdBPS_KIBcE