NIEUWE COVID-19 MAATREGELEN PER 14 OKTOBER

Vanaf dinsdagavond 22.00 uur zijn de nieuwe COVID-19 maatregelen van toepassing. Helaas hebben de eerdere maatregelen te weinig effect gehad, waardoor de overheid strengere maatregelen heeft moeten nemen. Als vereniging roepen wij iedereen op om zich aan de nieuwe maatregelen te houden: wij moeten COVID-19 onder controle krijgen. Wij proberen de overheidsmaatregelen zo goed mogelijk uit te voeren: heb je opmerkingen of suggesties, laat het dan weten.

Als vereniging nemen wij de volgende maatregelen:
· Vanaf woensdag gaan alleen de trainingen voor de jeugd (tot de leeftijd van maximaal 18 jaar) nog verder.
· Alle jeugdwedstrijden gaan niet door, wij organiseren geen interne oefenwedstrijden tussen onderlinge teams.
· Voor senioren zijn alle trainingen en wedstrijden voorlopig afgelast.
· Kantine, kleedlokalen en douches zijn gesloten.
· Ouders/begeleiders hebben geen toegang tot het sportcomplex.
· Voor de training van onze jeugdteams worden de spelers door ouders / begeleiders bij de ingang van het sportcomplex afgezet en opgehaald.
·  Voor de jongste spelers onder ons die nog niet zelfstandig hun voetbalschoenen aan kunnen doen vragen wij de ouders dit vooraf te doen, dit kan voor aan het sportcomplex.
· Voor vervoer naar trainingen van de combinatie elftallen met Stavenisse / SPS geldt dat er per auto maximaal 4 inzittenden (één chauffeur plus 3 passagiers) zijn. In de auto geldt het dringend advies dat iedereen een mondkapje draagt. Leiders kunnen (eventueel) aanwezig zijn bij de training, anderen (chauffeurs/ouders) niet.

Voor de combinatie elftallen hebben wij de maatregelen afgestemd met SC Stavenisse en SPS.

Voor eventuele vragen kun je je richten tot het bestuur of de jeugdcommissie.