Nieuwe reclameborden

Sponsoring is een niet weg te denken bron van inkomsten voor een vereniging. De sponsor/activiteitencommissie is verheugd er dat de afgelopen tijd weer nieuwe reclamebord-sponsors verwelkomd mochten worden.

Tijdens de rust van de derby Smerdiek 1 – WHS 1 heeft Frans Ista onlangs namens de sponsor/activiteitencommissie en het bestuur de sponsoren bedankt die in de loop van het seizoen een nieuw reclamebord rond het hoofdveld of op de tribune hebben geplaatst.

Nieuwe bordsponsor tribune:
MG Allround Expert klusbedrijf uit Sint Maartensdijk

Nieuwe bordsponsors omheining hoofdveld:
Tuincentrum de Bonte uit Poortvliet

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20190129-WA0006.jpg

Dani schilderwerken uit Poortvliet

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20190124-WA0001.jpg

Kinderopvang Villa Vrolijk uit Sint Maartensdijk

Van Iwaarden Auto’s uit Sint Maartensdijk

Frans bedankte Daniël van Homoet namens Dani schilderwerken en de dames Manuela van Tiggele en Carola Everaers namens Villa Vrolijk voor hun geste en  was blij dat zij bereid waren om Smerdiek te steunen. Frans had voor beiden nog een aardigheidje meegenomen.

De overige sponsoren: Mark en Clarinda de Bonte van Tuincentrum de Bonte, Peter van Iwaarden van van Iwaarden Auto’s en Matthijs Goedegebuure van MG Allround Expert klusbedrijf, waren helaas door omstandigheden op het laatst verhinderd. Frans heeft deze sponsoren later nog persoonlijk bedankt voor hun mooie gebaar en allen ook nog een lekkernij aangeboden.