Smerdiek JO10 kampioen

Na een mooi vorig seizoen (waarbij deze spelers kampioen zijn geworden en ook de beker hebben gewonnen) is het wederom weer gelukt om dit seizoen weer kampioen te worden, maar dan bij de JO10. Vorige week was de kampioenswedstrijd uit tegen Stavenisse JO10. Er werd met 4-3 gewonnen in een mooie spannende wedstrijd. Alle vier de doelpunten werden gescoord door Giovanni Opree.

 

Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap in de laatste thuiswedstrijd gevierd tegen Zeelandia Middelburg JO10 met een 17-1 overwinning. Na een mooie huldiging gingen de spelers met zijn allen friet eten in de kantine en mochten de spelers daarna met de spelers van het eerste elftal aan de hand het veld oplopen en op de foto tijdens de derby tegen SPS. Smerdiek JO10 werd ongeslagen kampioen met negen overwinningen en een gelijkspel en er werden 117 doelpunten gemaakt. Topscorer werd Giovanni Opree met 72 doelpunten. 

 

Het team bestaat uit: Tycho Tichem, Marijn Jasperse, Jesse Stolk, Jeremy Bolier, Dima Poot, Igor Pajak, Lucas Vermaas, Damian van Gasteren, Justen Bijl en Giovanni Opree. Leiders/trainers zijn Herbert Vermaas en Carlo Opree.

 

gallery