Smerdiek JO9 wint beker-toernooi

Zaterdag 10-06-2017 speelde Smerdiek JO9 1 de KNVB bekerfinale in Klundert tegen DSE JO9 3.
Er waren veel supporters meegereisd waaronder de gehele selectie en begeleiding van Smerdiek 1.De eerste helft was het spannend en de ruststand was 1-1 door een doelpunt van Lucas Vermaas.Na de rust was Smerdiek de betere ploeg en via Giovanni Opree 2x en weer Lucas Vermaas werd de eindstand 4-1. Na het laatste fluitsignaal werd de overwinning uitbundig gevierd. Ook kwam de gehele selectie van Smerdiek 1 het veld op om de spelers persoonlijk te feliciteren.

Toen werden de spelers van de JO9 1 gehuldigd en kregen een medaille plus een hele grote beker van de KNVB. Verder werd het gevierd met frietjes en toen ging het gehele team naar Zevenbergen om het 1e elftal aan te moedigen. Het elftal bestaat uit: Tycho Tichem , Marijn Jasperse , Jeremy Bolier, Lucas Vermaas, Igor Pajak, Dima Poot, Justen Bijl, Jesse Stolk, Giovanni Opree , Damian van Gasteren en Efrem Tecklemicheal.