Verslag WIK JO10 – SMD JO10

Zaterdag was de uitwedstrijd tegen Wik 57 uit Kerkwerve. We hadden verwacht op tegenstand dus Smerdiek moest scherp beginnen en een goede warming up beter als vorige week. En dat gebeurde ook.

Het was Giovanni die het eerste doelpunt 0-1 scoorde. Smerdiek voetbalde goed en er werd weer mooi gecombineerd en dat resulteerde dat Giovanni de 0-2 tussen de touwen schoot. Ook het middenveld was fel met Igor, Dima en Lucas. Door een mooie combinatie was het Giovanni die de bal mooi breed legde en Damian schoot de 0-3 binnen. Wik probeerde wel te voetballen maar Smerdiek jaagt goed op de bal dus nam het heft steeds in eigen hand. Giovanni scoorde de 0-4 en Dima zette de 0-5 ruststand op het bord. In de rust hadden de spelers 1 opdracht om de 2e helft gewoon te blijven voetballen en op hun positie te blijven spelen. Net na rust was het Lucas die de 0-6 inschoot na een mooie brede bal van Justen. Na een niet goed ingrijpen was het Wik die de 1-6 inschoot. voor de rest stond de verdediging goed met Marijn , Jesse en Jeremy.

Wik scoorde weer maar dan in eigen doel dus 1-7. Keeper Tycho had de 2e helft iets meer te doen maar dat was geen probleem en stond goed te keepen. De 1-8 en 1-9 werd gescoord door Giovanni. Wik probeerde ook de 2e helft te voetballen en scoorde uiteindelijk hun 2e doelpunt 2-9. De eindstand werd door Lucas bepaald hij scoorde net als vorige week met zijn hoofd uit een hoekschop van Justen. Dit was voor Smerdiek een mooie overwinning met beter voetbal als die week daarvoor. Zaterdag spelen we thuis om 09:30 thuis tegen Noad 67.