Verslag Smerdiek JO7-1

We kwamen aan bij VV Steenbergen en het was al niet eenvoudig om een parkeerplek te vinden. Dat bleek een niet al te best voorteken voor wat zou volgen. Blauw-Wit tegen Blauw-Zwart. Op zich een mooi affiche, maar niet voor Smerdiek.

Steenbergen vloog als de brandweer uit de startblokken. Je hoefde als supporter maar even met je ogen te hebben geknipperd en je had het eerste doelpunt al gemist. Binnen enkele minuten stond de thuisploeg met 3-0 voor en de Blauw Zwarte defensie had het zwaar. Op de counter miste eerst helaas Deylano en enkele minuten later wist Daan helaas net niet te scoren. Het geluk was vandaag ook niet aan onze zijde. Steenbergen ging vrolijk door richting 4-0 en 5-0. Vervolgens wist Smerdiek in een moment toch nog door de defensie te breken. Het was Deylano die Smerdieks eer redde vandaag door de 5-1 op het bord te zetten. Steenbergen toonde echter al weer snel veerkracht en bracht de ruststand op 7-1.

De tweede helft ging Steenbergen vrolijk door op het voor Smerdiek kwalijke pad. Hoewel zowel Julian alsook Ruben, Quinten, Daan, Rens en Deylano hun uiterste best deden de aanvalsgolven van Blauw Wit terug te slaan, bleek niets bestand tegen de goed geoliede aanvalsmachine. Voor het thuispubliek bepaalden de jongste telgen van VV Steenbergen de eindstand op 18-1. Smerdiek had stevig partij geleverd, maar Blauw Wit was eenvoudigweg té sterk.

Eindstand: 18-1.