Wedstrijdverslag JO7 van 28 oktober

Het deed een beetje koud aan toen we arriveerden op de parkeerplaats van het sportpark in Roosendaal. De kou bleef helaas ook overheersen tijdens de wedstrijd. Smerdiek kon door omstandigheden niet aantreden met de sterkste selectie. De rode RKVV-storm die vanaf de aftrap opstak, ging slechts bij vlagen een beetje liggen. Roosendaal scoorde vrij vlotjes in de openingsminuten de eerste treffers. Laatste man Rens deed samen met de wisselende achterhoede zijn uiterste best om het offensief te breken. Soms lukte het om even de teller tot een halt te roepen, maar het duurde nooit lang voordat Roosendaal weer het net vond. Smerdiek trachtte via de counter enkele malen tot een tegentreffer te komen. Hierbij waren het onder meer Jamie, Deylano, Noah en Kim die vaak het voortouw namen. Vooral Kim, de enige dame op het veld, was enkele malen heel dicht bij een tegentreffer. Roosendaal draaide als een goed geoliede doelpuntenmachine en op het einde van de eerste helft was het 14-0.

Na de rust hervatte Roosendaal het ingeslagen pad en trachtte zelfs nog een tandje bij te steken. Het was mede te danken aan verdedigingswerk van Ruben, Noah en Quinten dat de doelpuntenregen soms (zij het even slechts voor even) tot een halt kwam. Ook in deze fase van de wedstrijd wist Smerdiek soms het tij even te laten keren en in balbezit gevaarlijk te worden. Via een assist van Rens wist Jamie de welverdiende eretreffer binnen te schieten. Loon naar werk, want aan werklust ontbrak het gelukkig niet bij onze kleine titaantjes. Eindstand: 30-1.